Lunchmenu

LUNCH Van 12.00u tot 17.00u
KEUZE UIT WIT OF BRUIN BROOD

KOMT VOOR DE BAKKER BROODJES

Pulled Pork   9.5
Langzaam gegaard varkensvlees
met koolsalade en bbq-saus

Pulled Fish   9.5
Een rilette van gerookte makreel
met wakame en een romig zure piccalillymayonaise

Carpaccio   9.5
Dungesneden kogelbiefstuk
met pecorino, pijnboompitten en truffelmayonaise

Ambachtelijke kroketten van de Bourgondiër   9.5
Twee Bourgondiër-rundvleeskroketten
met een frisse mosterdsaus

TOSTIS

Boerenham & boerenkaas   5.5
met Bakker’s-tostisaus

Verse geitenkaas    7
met tomaat, honing en Bakker’s-tostisaus

Pulled Pork   7.5
Langzaam gegaard varkensvlees
met rode ui en bbq-saus

BAKKEREITJE

Uitsmijter    7.5
Drie gebakken eieren
met kaas en ham of spek

Boerenomelet   8.5
Omelet van drie eieren
met geroosterde groenten, kaas en spek

SALADES
Geserveerd met brood

Diamanthaas Teriyaki   12.5
Gemengde salade met diamanthaaspuntjes, taugé,
gebakken uitjes, cherrytomaatjes en Teriyakisaus

Makreel   12.5
Gemengde salade met makreel, rode ui, wakame
en een pittige wasabi-dressing

Veggie   12.5
Gemengde salade met lauwwarme geitenkaas,
vijgen, tomaat en honing

BAKKER SPECIALS

Fish and chips    13
Krokant gebakken witvis
met huisgemaakte friet en remouladesaus

Broodje Hamburger (150 gram)   12.5
met spek, cheddar, een gebakken eitje
en Bakker’s-burgersaus

Spaanse Club Sandwich   10
Spaanse klassieker met serranoham,
Manchego en paprikamayonaise

BAKKIE SOEP

Huisgemaakte tomatensoep   6
met kruidenroomkaas en brood

Huisgemaakte mosterd-roomsoep   5
met croutons, kruidenroomkaas en brood