Bieren

Ons assortiment

Bakker houdt van bier. Nederlands bier welteverstaan. Bakker is ervan overtuigd dat Nederland trots mag zijn op haar (micro-)brouwerijen, waarvan het aantal overigens is gestegen van 60 naar ruim 250 in de afgelopen 10 jaar. Deze gepassioneerde bierbrouwers, die buiten de hokjes durven te denken en daardoor spannender bier maken dan hun Belgische collega’s, verdienen onze aandacht. We hebben een gevarieerde en uitdagende kaart vol Nederlands speciaalbier neergezet. In elk biertje is een andere smaak terug te vinden, dus durf te proeven! Afhankelijk van het seizoen, nieuwe creaties van de brouwers en tips van jullie, zal je op de kaart regelmatig andere en nieuwe bieren ontdekken. Proost!

Bierproeverij

Kun je niet kiezen, of heb je liever dat iemand anders dat voor je doet? Laat je dan verrassen door de verschillende smaken die we voor je geselecteerd hebben en ga voor een  bierproeverij.

Natuurlijk mag ons bier ook in gezelschap geproefd worden en daarom bieden we allerlei mogelijkheden voor proeverijen met een groep. Wil je gewoon wat biertjes proeven met je vrienden, ben je op zoek naar een uitgebreide proeverij aangevuld met borrelplanken voor je bedrijfsuitje, of iets daar tussenin? Regelen we! Zittend of staand aan een grote robuuste tafel laten we een bierkenner uitleg geven over de historie en unieke smaken van de mooie bieren die Nederland rijk is.

Over Bakker