Business

Café Bakker biedt veel mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Hieronder een greep van wat wij kunnen betekenen maar aarzel vooral niet om ons te contacten!

Bakker‘s snelle lunch
Tussen het harde werk door een snelle hap? Een goed verzorgde lunch waarbij de tafel vol wordt gezet met rijkelijk belegd desembrood, soepje, verse jus d’orange, koffie en thee. €15,50 per persoon.

Bakker‘s bijeenkomst
Vergaderen in een andere omgeving wakkert de creativiteit aan. Bakker heeft alle apparatuur in huis om uw vergadering te hosten (beamer, microfoon, tv-scherm, een lange vergadertafel en zelfs een podium). Vergaderen kan in een afgesloten ruimte en wij vinden betalen voor het gebruiken van een ruimte onzin.
Workshops/trainingen/cursussen/brainstormsessies kunnen hier uiteraard ook plaatsvinden. Bakker biedt een ongedwongen sfeer en hierna zit je gelijk goed voor de..

..Bedrijfsborrel
Van 6 tot 600 personen! Jubilem, afscheid, kerstborrel of vrijdagmiddagborrel? Wij denken met u mee en nemen alle zorg uit handen. Bij een borrel hoort natuurlijk een hapje!
Van goed gevulde borrelplanken tot compleet verzorgde..

..BBQ of Diner
Laat onze grillmeister maar aan het werk! Barbecueën kan in onze tuin. In de zomer in het zonnetje maar ook in de winter met overkapping en warmtelampen is het prima vertoeven. Liever kiezen van onze menukaart? Ook geen probleem!